top of page

Maak je eigen thuiskantoor!We hadden het al bedacht enkele jaren geleden, maar nu komt het écht van pas! In 2014 bracht pr-bureau Oona Annick en mezelf samen. De opdracht was om de meubels van Ikea een tweede leven te geven. Aangezien we beiden volledig achter deze gedachte staan, zijn we er samen ingevlogen. Ons eerste project samen waaruit er later nog vele volgden. Heb je geen extra kamer om een al dan niet tijdelijk bureel te installeren? Geen nood! Je hebt wel ergens een kast waar rommel in ligt die je leeg kan maken en waarin je je werkplaats kan voorzien. ’s Avonds doe je de deuren van de kast toe en de rommel is verdwenen! Hoe begin je eraan?


  1. Maak de kast leeg en installeer op tafelhoogte (+/- 78cm) een plank die kan dienen als bureaublad. Je kan deze legplank achteraan extra verstevigen met een balkje.

  2. Onder deze plank bevestig je een in een schuifsysteem te krijgen bij een doe-het-zelfzaak.

  3. Hierop vijs je een plank die 5 cm korter is dan de bovenste. Hier kan je je laptop op plaatsen. Of, indien het zoals bij ons over een Paxkast van Ikea gaat, een uittrekbare plank voor accessoires.

  4. Een vrolijke touch geef je het als je op de binnenzijde kleeffolie aanbrengt.

  5. Eventueel nog een nieuw handvat en je nieuwe werkplek is klaar!


bottom of page