top of page

Wij zijn Annick Oth en Bieke Damen, een tweetalig stylistenduo, gespecialiseerd in interieurstyling, al meer dan 15 jaar werken we voor tal van magazines en gerenommeerde merken.
 

Onze jarenlange ervaring en fijne samenwerking vormen de ideale basis voor het adviseren en realiseren van precies de juiste atmosfeer. Op die manier zorgen we voor een stijlvolle meerwaarde voor producten, woon- en/of winkelruimtes van onze klanten.

We zetten ons zowel in voor particulieren als professionelen, reclame- en communicatie-agentschappen, bouwpromotoren, fabrikanten en verdelers van meubelen en accessoires .

Annick over Bieke

Bij een nieuwe opdracht gaat Bieke onmiddellijk aan de slag en blijft doorgaan tot het doel is bereikt. Ze werkt snel, pakt de zaken op een intelligente manier aan en focust steeds op de essentie.

 

Bieke is bijzonder handig en weet de meest uiteenlopende opdrachten tot een goed einde te brengen. Naast Nederlands praat zij ook vlot Frans en Engels zodat de communicatie met onze klanten steeds duidelijk en efficiënt verloopt.

Ik vind Bieke een bijzonder fijne en veelzijdige collega. Zij weet de wensen van onze klanten snel en concreet te vertalen in oplossingen-op-maat.

Je kan honderd procent op haar rekenen. Zij staat altijd klaar om met onze medewerkers in dialoog te gaan en hen met raad en daad te ondersteunen. Haar aanpak in onze projecten getuigt zowel van creativiteit als zin voor realisme. Bieke is iemand die terecht het vertrouwen van eenieder verdient!

Ze houdt van gezond eten en zonnige vakanties. Naast fietsen en tennissen behoren ook paardrijden en skiën tot haar favoriete sporten.

Bieke contacteren? Dat kan via:

M +32 (0)476 96 11 89 
E: bieke@studiouniek.be

Bieke over Annick

Als je aan Annick een opdracht geeft, zal ze deze met veel creativiteit en structuur behandelen. Ze is niet alleen oplossingsgericht en ondernemend, maar ook een echte “hands-on madame”. 


Voor Annick staan de waarden en normen van onze klanten staan steeds op de eerste plaats. Ze leeft zich volledig in om zo een resultaat af te leveren volledig op maat van de klant.


Soms lijkt Annick wat ongeduldig. Dit komt omdat ze het resultaat al voor ogen ziet en het zo snel mogelijk wil realiseren. Gelukkig heeft ze ook een flinke dosis humor en is altijd in voor een grapje.  


Nog enkele van haar positieve eigenschappen: ze bereidt alles tot in de puntjes voor, ze staat open voor opmerkingen en kan na het freewheelen een mooie synthese maken van het proces.


Reizen is één van haar grote passies, ze is erg gesteld op haar vrijheid. Hierdoor moet ze haar partner en haar dochter Louise regelmatig aan elkaars hoed toevertrouwen. 


Annick contacteren? Dat kan via:

M +32 (0)478 77 24 06 
E: annick@studiouniek.be

Studio Unie(K)

De naam verwijst zowel naar het Franse woord ‘union’ (vereniging) als naar het feit dat Bieke en Annick twee ‘filles unies’ zijn, oftewel ‘twee handen op één buik’.
De toevoeging van de letter K (niet toevallig de gemeenschappelijke letter uit hun voornamen) maakt bovendien de aard van hun samenwerking duidelijk: uniek!
 
Door de krachten te bundelen, elkaar te helpen en te motiveren maar ook door elkaar in vraag te durven stellen, staat hun bijzondere samenwerking  garant voor unieke resultaten.
 
Bieke en Annick maken zich -letterlijk en figuurlijk- samen sterk:
twee mensen, twee talen, één visie.

Neem contact met ons op

Bedankt om contact op te nemen! Je hoort snel van ons.

bottom of page